Svet-Stranek.cz
Borussia Dortšpunt B

Komentáře k zápasům:BDŠ Forever!!!

Komentáře k zápasům

Komentáře k zápasům J - 2013

7. kolo

Kbelské vosy A vs. BDŠ B  7:3  (3:2)
Hráno 13.5.2013 KBELY

Začátek utkání nám vůbec nevyšel, chyběla agresivita, komunikace a chuť hrát o vítězství. V 10. minutě jsme prohrávali 3:0, kdy padl gól po špatné komunikaci Myšáka s Jamesem o přebrání hráče; po ztrátě balónu na levé straně a gól z úhlu; po špatném dostoupení hráče naší zálohou, který z 15 metrů propálil úplně vše. My jsme snad nevystřelili na bránu. Pak nám pomohlo štěstí, kdy Deny střílel po zemi a Matty nastavil nohu tak, že to zapadlo za brankáře 3:1. Další štěstí jsme měli, když Myšák doslova dodloubal balón do brány přes jejich brankáře. Dá se říct, že poté jsme začali hrát fotbal. Drželi jsme balón, ale nedotáhli jsme to na vyrovnání. O přestávce jsme si řekli, že budeme dál pokračovat ve výkonu z konce poločasu, ale bohužel zůstalo jen u řečí. Rambo udělal hned v úvodu chybu a z toho jsme se už nevzpamatovali 4:2. Začali jsme hrát dopředu, záloha už se vůbec nevracela a z toho vznikali přečíslení. Z jednoho z nich jsme dostali na 5:2. Pak sice Majkl vykřesal naději, když dal na 5:3, ale to bylo vše. Né, že bychom neměli šance i tyčky jsme dávali, ale pokud se na to podíváme objektivně, tak jsme hráli strašně naivně a celé naše rozpoložení popisuje poslední gól, kdy James ztratil balón, nezabojoval zpátky, jeho přístup viděl Deny a vykašlal se na to taky. Pak už byla hádka o tom, kdo měl právo se na to vykašlat - samozřejmě NIKDO!!!

Hodnocení vosiček 1 tragédie 10 super výkon

všichni 2,5


6. kolo

BDŠ B vs. Homogen 1. FC B  2:6  (0:2)
Hráno 10.5.2013 BECH

Strašný výkon atd.

Hodnocení vosiček 1 tragédie 10 super výko

všichni 1 Andres 4


5. kolo

G.I.C. La plate de *unde vs. BDŠ B  5:2  (3:2)
Hráno 29.4.2013 MIKU1

Do utkání jsme museli nastoupit bez golmana, takže do bránu musel Lopy a neměl svůj den. Dostávali jsme laciné góly a velmi brzo nás to přestalo bavit, i když jsme v prvním poločase drželi krok. V druhém poločase jsme hráli strašně soupeř přidal dva góly a začal hrát pro radost. Ani přítomnost komentátora nepomohla, ale děkujeme Longrovi.

Hodnocení vosiček 1 tragédie 10 super výkon

Lopy 4 Deny 4 Koudy 4 Rambo 4 Myšák 4 James 3,5 Šrek 4,5 Vachy 4,5 Matty 4


4. kolo

BDŠ B vs. Ferri FC  1:4  (1:1)
Hráno 26.4.2013 ZABEH

Na soupeře jsme vlítli a dali jsme celkem brzy gól na 1:0. Matty výborně vymíchal jejich brankáře. Začali jsme si myslet, že se nemůže nic stát a začali jsme hrát sobecky na sebe. Pak šel Matty do 3, ztratil balón, nikdo se za něj nevrátil a soupeř šel 3 na 2. Naše obrana to vyřešila tak, že vystoupila a bylo z toho přečíslení 2 na Andrese. Od té doby  jsme hráli strašně. Někdo laxně, někdo sobecky a někomu to vůbec něešlo. Soupeř dal na 2:1 a začal si utkání hlídat. Nějaké náznaky na vyrovnání tam byly - napadá mě Jéžova hlavička po autu, ale to bylo spíš ojedinělé. Ke konci jsme dostali 3 a 4 fíka, kdy soupeř ukázal zkušenost v koncovce a doslova si nás vychutnal.

Hodnocení vosiček 1 tragédie 10 super výkon

Andres 4 Koudy 4 Rambo 4 Deny Matty 4,5 Majkl 4  Jéža 3,5 Myšák 3 Vachy 4


3. kolo

BDŠ B vs. Ústavan 01 KK  1:0  (1:0)
Hráno 19.4.2013 SCBEC

Do dnešního utkání nastoupil soupeř bez střídání a hned v úvodu dal najevo, že nehodlá šetřit síly a ve hře dopředu bude pekelně nebezpečný. Po prvních pěti minutách byl Andres rozchytaný jako nikdy. V následujících minutách jsme začali hrát zodpovědně dozadu a skvělou obrannou hrou jsme likvidovali útok za útokem a dnes bezchybný Andrés zlikvidoval to co náhodou proklouzlo. Dnes jsme hráli skvěle jako tým. Bez keců(až na Mattyho), doplňovali jsme se dozadu a dobře obsazovali (až na vyjímky). V prvním poločase vyslal Matty z pravé strany křižnou střelu a s drobnou tečí zapadla k levé tyči. Hrálo se nahoru a dolu. Ale do přestávky gól už nepadl a tak jsme odpočívali s jednobrankovým náskokem. O poločase jsme si řekli pár postřehů ze hry a do druhého poločasu jsme šli s myšlenkou, že ubránit vítězství bude velmi náročné. Soupeř málem udeřil, když mu při přímém kopu uhla zeď, ale Andrés vyrazil. Soupeř dále hrozil z autu, když byl často špatně pokrytý nabíhající obránce. Ve 45. minutě se Lopy na půlce zmocnil míče a uháněl téměř sám na branku, ale střela šla úplně mimo. 10 minut před koncem soupeř trefil spojnici, ale jinak se k ničemu pořádně nedostal. V závěru jsme měli pár šancí, které mohli vnést klid do našich řad, ale nestalo se tak a po závěrečném hvizdu jsme si připsali body za výhru 1:0.

Hodnocení vosiček  1 tragédie  10 super výkon

Andrés 10   Lopy 9  Deny 9  Rambo 9 Majkl 9 James 8 Matty 8,5 Šrek 9 Vachy 9


2. kolo

Borussia Bubeneč vs. BDŠ B  1:0  (1:0)
Hráno 8.4.2013 SCBEC

Docela nečekaná režie. V úvodu tedy určitě, protože domácí jako by si v ofenzivě příliš nevěřili, takže se uchýlili k vyčkávací taktice, bránění a zdlouhavému držení míče. Zato BDŠ - a Deny především - hýřila aktivitou a měla více ze hry.
Postupně se ale Borussia Bubeneč přece jen probouzela. Než se ale pořádně nadechla, málem ztrestal její pasivitu Lopy. Majkl mu předložil přihrávku, zkušený obránce hostů přesnou střelou mezi nohy brankáře trefil jen tyč.
Útočné snahy BDŠ zastavil útočník domácích, který potrestal laksní přístup k hráčům a střelou z 18 metrů překonal Andrése. A BDŠ mohlo být ještě hůř, kdyby takřka vzápětí nezastavil Koudy průnik domácího útočníka.
Hned po změně stran měl Matty příležitost, ale nechal při ní pouze vyniknout gólmana domácích. Snaha BDŠ na vyrovnání zmírala na spoustu nepřesností, ale i tak se Majklovi, Šrekovi, Mattymu a spol. nabídly možnosti vyrovnat. Nevyužili jich a tak utkání skončilo těsnou výhrou domácích.


Hodnocení vosiček  1 tragédie  10 super výkon

Andrés 8,5   Lopy 7  Deny 7,5  Majkl 8 Koudy 8   Matty 7   Jéža 6,5  Šrek 7,5
 

1. kolo

BDŠ B vs. Tramway FC  4:3  (3:0)
Hráno: 29.3.2013 Pražačka 2

V prvním kole nás čekala Tramway FC. Při pohledu na početné řady soupeře jsme předpokládali problémy vzhledem k naší kondici. V první půli jsme soupeře převálcovali. Útok oživil Deny a trochu to tam rozpohyboval. Do poločasu jsme skórovali hned třikrát. Do druhé půle jsme nastoupili jak spící panny. Než jsme se rozkoukali bylo to 3:3. Pár minut před závěrečným hvizdem se Matty dostal k odraženému míči a vyslal nechytatelnou ránu se spodní falší a horní rotací. Do konce utkání jsme soupeře již k ničemu nepustili a vydřeli jsme cennou výhru 4:3.

Hodnocení vosiček  1 tragédie  10 super výkon

Andrés 8,5   Lopy 6  Deny 6  Majkl 6 Koudy 6   Matty 6   James 6  Vachy 5,5 




Komentáře k zápasům P-2011
1.Kolo

Bdš,B"  vs Real Prd   2:1  (1:1)
Hráno:  9.9.2011   šterboholy 2

Na začátek nové sezony jsme si nemohli přát lepšího soupeře než Real. V minulé sezoně jsme je porazili taktéž o gól v poměru 4:3. Tehdy řádil jak černá ruka Marťas, který sestřelil Real hatrickem. Na tento zápas však chyběl a museli jsme bojovat i za něj A docela se to povedlo, aspoň co do výsledku. Naše hra postrádala přesnější nahrávky a více kreativity. Měli jsme i smůlu v zakončení, bud nastřelená tyč nebo selhalo zpracování před odkrytou bránou. Soupeř velice kvalitně bránil a nepouštěl nás do hry. Díky naší bojovností a taky chybám rozhodčího, který si občas nevědel rady. Viz zápis nej. golman M. Denovsky 57 min v týdeniku Hanspaulka. :-) Nadšení z prvního zápasu pokazila zpráva, která přišla druhý den, a to že golman Rambo nemůže ze zdravotních důvodů nadále chytat. :(  Za celou Borusii přejeme brzké uzdravení, a doufáme, že se Rambík dá brzy do kupy. Tímto se otevřela diskuse, kdo Rambíka v bráně nahradí????  Adekvátní nahradou by mohl být nový golman s cečka alijas Dinův bratr. Pak je tu další možnost a tou je Longr, který se hrnul do brány v prvním zápase, a ze samé natěšenosti ze hry si málem nafackovali s bratrem.  Pěkná show na úvod :-). Určitě by měly dostat šanci oba. Golmana s Céčka jsme při hře viděli osobně a  je to bezesporu velmi kvalitní brankář a hlavně rozchytanej. Tím nechci snižovat kvalitu Longra, ale podle mého názoru, jít do brány po všech zdravotních komplikacích, které v uplynulých týdnech prodělal, je  trochu unáhlené, troufalé... Snad Longr ví co dělá. Jinak dík pánové za skoro kompletní složení a odmakanej zápas. A teď už moje oblíbené hodnocení vosiček, snažim se hodnotit nestranně, tak jak to vidí mé fotbalové oči. Ještě na závěr bych vyzdvihl obranu šlapala tak jak má a Ramba vzadu nemusim dál komentovat. Sorry, že tohle není standardní koment, ale tak nějak jsem měl touhu shrnout dění kolem vosiček jako takový. :-) 

Hodnocení vosiček  1 tragédie  10 super výkon

Rambo 8,5   Lopy 8  Deny 8  Koudy 8  Bábel 8 Myšann 7  Matty 7,5  James 6  Myšák 6  Pechys 6 Vachy 6,5

2.kolo

Sklenářka Fc  vs Bdš,B"   (2:1)   2:2
Hráno: 16.9 2011  Hř: Běchovice

Podle statistik ve 4 lize jsme měly hodně dobrého soupeře, který sestoupil ze třetí ligy. Ale na začátku zápasu jsme na ně vlítly, k ničemu jsme je nepustily a dvěma rychlymi goly daly najevo kdo je tu pánem. V bráně si na první polačas zachytal Longr, který ale neměl moc práce diky dobře odmakaný první půly a  dobře fungující obraně. Za první půlku šla jedna střela na bránu avšak golová,přesně mířená do protipohybu a ještě o tyč. První půlka byla moc dobrá, konečně jse prosadil nej. střelec z minulé sezony Vachy a následně 2 min po něm ho následoval Marťas který přízemní střelou, levačkou dodal potřebný klid. Ale opak je u nás pravdou. Ve druhé půly jsme myslely zřejmě na konec zápasu nikomu se nadařilo rozehrát balon,no prostě jsme spaly. Za coš nás soupeř potrestal a zaslouženě vyrovnal.  Z posledního ůtoku mužem strhnout vítěztví na naší stranu,když Myšák dostane nahrávku na odkrytou levou stranu a křižnou ránou trefuje spojnici :(((  škoda to byla ale bod stím to soupeřem je velice cenný. Hurááá na další match

Hodnocení vosiček  1 tragedie   10 exelent

Longr 6,5  Kuba,C" 6,5   Lopy  7  Koudy 7  Deny 6,5 Matty 5  Marťas 7  James 6,5  Myšák 6,5  Vachy 7  

3.kolo
Bdš vs Bohemia AFK    (1:0)   4:1
Hráno: 23.9.2011   Hř. Miku 1

Paráda, symfonie, nádhera - jeden lepší gól než druhý. Bojovnost týmu byla super,  hlavně druhá půle byla odmakaná precizně. V první půli se odehrály dvě důležité věci. První se udála v bráně neštastníkovi Longrovi, který se opět zranil, a na druhé straně výstavní a luxusní střela Jamese pod víko, která neměla chybu viz new video na stránkách. Tentokrát jsme soupeře prakticky k ničemi nepustili, až na pár střel vedle. Do té doby vše likvidoval Longr, který byl následně nahrazen Lopym. Lopy si odehrál svoje jak vzadu, tak i v bráně, nebýt chyby Denyho Buřta, když nepohlídal  útočníka, který z autu šikovně tečoval a vykřesal pro hosty naději na zvrat utkání.  K tomu ale už nedošlo, protože Matty napřahuje a trefuje libovou šibenici a dodává do našich řad klid. Naše obrana předvedla opět vynikající výkon a tak jsme se mohli soustředit na útočné akce. Zápas si užíval James, když ke gólu přidal ješte asistenci a předložil Vachymu balónek břed bránu, kde stál už jenom Vachy a gólman. Klička do leva a náskok 3:1. Hodně aktivní byl Myšann, střilel ze všech pozic avšak v závěru se dočkal tak na půl, kdy si postavil balon a zahrál trestny kop, jeho pumelenici ještě tečoval Pechys a ten si zapisuje první gol v této sezoně.
Byl to jeden z nejlepších týmovych výkonů. Jediná věc která vázne jsou nahrávky po zemi ze zálohy na útočníky.  Jinak  supeeeeeeeeeeeeeeer.

Hodnocení vosiček   1 tragédie  10 excelent
Longr 7,5  Lopy 8  Koudy 8,5  Deny 7,5  Bábel 8  James  8,5  Matty  7,5  Myšann 7,5  Pechys 7  Vachy 8

4.kolo

1.FP Praha vs Bdš,B"   (1:1)   2:3
Hráno: 30.9.2011  Hř.  Hanspaulka

Tenokrát se potkáváme s týmem z dolní poloviny tabulky.1FP Praha měla doposud jediný bod za remizu na proti Bdš jsme jěště neprohrály,a na začátek sezony jsme si nemohly přát lepší vstup. Scházíme se v hojném počtu aš na Jamese a Bábela plný stav. I Majkl přišel si kopnout poprvý v sezoně a hned dostal za ůkol postavit se do obráne řady, a nutno podotknout se mu i dařilo.V první půly tlačime soupeře a kničemu je opět nepouštíme, hrál se oboustraně rychlý fotbal. První gool přišel záhy s autu, kdy Marťas vhazoval prudký balon směr brána a kde se vzal tu se vzal Pechys se natlačuje před bránu, a svým důrazem zařizuje vedení Bdš 0:1 a na své konto si připisuje již druhy gol za sebou.Těsně před koncem poločasu se situace obrací a po vhazování soupeře si naše obrana nepohlídala ůtočníka na vápně který nikím nehlídán s přehledem skoruje a poločas skončil 1:1. Druhá půle byla naprosto odlišná od té první, kecání s rozhodčíma a soupeřem, vůbec jsme se nesoustředily na svůj výkon, taky to tak vypadalo ale po pěkném přečíslení se dostává Vachy před golmana a lehkým obhozením dostává vosičky do jednobrankového vedení. Musim přiznat že druhý vyrovnávající  gol soupeře si vůbec nedokážu vybavit, hmmmm  hlava vyhulená :)  ale stalo se a soupeř vyrovnal. Po několika slibních šancí nastřelujem 2x tyč a tři minuty před koncem se nám dostává sladké odměny v podobě vítězného golu Marťase který dorazil střelu Mattyho která se odrazila už zmíněné tyče. Opět jsme ukazaly vnitřního ducha který je obravdu sílný a stojí při nás. Naše šnůra neporazitelnosti se natahuje na čtyři utkání bez prohry gratulace za výsledky od začátku sezony. Skvěle zachytal golman Andrés který chytá v Céčku a stal se naší velkou oporou mezi třemi tyčemi.

Hodnocení vosiček  1 Tragédie   10  Libovec

Andrés 7,5   Lopy 7  Deny 7  Koudy 8  Majkl 7,5  Myšann 7  Matty 6,5  Marťas 7,5  Myšák 6,5  Pechys 6,5  Vachy 7,5

5.kolo

Bdš,B"  vs   Améby AFC  A     0:0

Hráno. 7.10.2011  Hř: Mikulovka 2

Borussia nastupovala bez 5 hráčů, a všichny jsme byly zvědavy jak se budem držet. Na poslední chvíly přišla Velká posily mezi tři tyče Pavouček po vleklém zranení ramene, a nestačil se od ůvodu zápasu divit. Hned v první minutě likviduje nebezpečnou hlavičku nikým nehlídaného soupeře.
Na pomoc ještě přišel Ježura, který přinesl do zadních řad klid, do doby než se začlo přiostřovat a kecat s rozhodčím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bojovnost nám nechyběla, jen přesnost v nahrávkách a klid v zakončení. Za celý zápas jsme si vypracovaly 3 možná 4 šance které zůstaly neproměněny. Bylo natáčeno video a moc jsem chtěl jsem dát nějaké zábery ale bohužel nic jsem tam nenašel  :((((  Soupeř byl k poražení ale výsledek 0:0 hovoří za vše. Ale bod  se počítá a je velmi cenný v konečném součtu.
Doufej me že na příští zápas se sejdem v hojnějším počtu, čeká nás odvetka s Gumidkama a že jim máme co vracet.  Huuurá na ně.  A ted přichází hodnocení.

 Podle Deníku Sport  1 tragédie  10  Exelent
 
Pavouček  8,5  Lopy  6,5   Deny 6,5  Jéža 6,5  Myšann  5  James 5  Myšák  4,5  Marťas 5  Pechys  4

6.kolo

Gumídci Méďové  vs  Bdš,B"   (1:0)  2:0

Hráno: 14.10 2011  Pražačka 3

Měl jsem možnost sledovat dva zápasy a výsledek???
Hodně tristní je morálka v týmu která klesla hodně dolů. Nechtěl jsem si to přiznat ale absence tří a více hráčů kteří pravidělně nastupují od zažátku byla aš nezvykle velká. Nemužem stavit tým o dvou aš třech hráčich. To aby jsme se bály onemocnět, protože neni zřejmě adekvátní náhrada. To co jsem viděl ač ve stavu v jákém jsem byl :))))  jinak ready jsem byl,nebojte. Viděl jsem jak se vosičky derou do předu tak prvních max 10 min, šance byly ale nevyužitý. Pak najednou skrat, nebyly jsme schopni si nahrát nééé na pět metrů ale  na metr až dva. Soupeř překonával naší hru jednoduchustí v počínaje na jeden až dva dotyky. Prostě si dávaly balon rychle od nohy a hele jak jim to šlo,a přece na tom nic neni. Nic nevymejšlet, zbytečně dlouho balon na noze, následná stráta balonu ve středu hřiště, rychlé přečíslení naší obrany dva na jednoho a Pavouček bezmocnej. Je pravda že to frajer udělal ,moc pěkně a hlavně šikovně, když si počkal aš si pavouk lehne na zem a jednoduše ho přehodil moc hezký goool který padá na vrub záloze!!!! Po inkasovaném golu přišla nemohoucnost, z naší strany nesmyslné pokřikování ze hřiště na lidi co stály u lajny viz James přímo před námi. Něco takového prostě nedokážu pochopit, aspon je vidět na co jse na hřišti zaměřujete a na hru samotnou kašlete. Další skrat který přišel pro mě nečekaně od Marťase, kdy odmítal jít na hřiště, vlastně newim proč to ani vzniklo a doufejme a byly bychom rádi kdyby se Marťas k tomuto zachování se vyjádřil a uvedl věci na pravou míru. Jinak v zápase jsme šance měly ale nedaly asi dvě tyče nastřelyly ale to bylo vše znaší strany. Jedna věc je jistá, každý zvás by si měl šáhnout do svého svědomí, co a jak změnit na sobě. Jak je vidět není problém v obraně, máme parádní čtyři vyrovnané obránce ale záloha a ůtok pokulhává. Hlavně se nesmíme sesypat po jedné porážce, půlka sezony je před námi a budem mit co dělat pro dobré omístění.  Ukázaly jste že na postup vážně myslet nemůžem stím to co máme a bude potřeba to trochu změnit. Bylo by fajn kdyby Majkl od Koudyho se vyjádřil co a jak, jestli bude chodit či ne.  No trochu jsem se rozepsal ale snažil jsem se napsat tak jak to cítím a jak jsem to viděl.

Hodnocení vosiček  1 tragédie  10 Jako Zidane  :)

Pavouček 7  Deny 6   Lopy 7  Bábel 7 James 4   Myšann 5  Myšák 4  Marťas  5 


7.kolo
 
Bdš,B" vs  Sloni na Pobřeží A  ( 2:1)  5:3
Hráno: 21.10.2011  hř. Tempo
 
Před námi bylo velmi důležité utkání, kde se rozhodovalo o tom jestli budem hrát po zbytek sezony o záchranu či o postup.  Podle toho to taky vypadal přístup k zápasu a hlavně oživit radost z goolu která nám za poslední dva zápasy chyběla. Jenže soupeř byl velice kvalitně vybaven technickými hráči. Po pár minutách nás zaskočily a dostaly se do vedení 0:1  do té doby jsme je tlačily ale střelecky jsme se trápily ale v zápětí rychle otočily stav v náš prospěch, když Majkl s Koudym rozjely parádní tukes na jeden dotyk ťuk, ťuk a náhrávka před bránu kde svým důrazem James zajistil vyrovnání. Hned minutu na to  Majkl nekompromisní pumelicí obrací stav dění v náš prospěch 2:1 konec poločasu. Do druhého dějství vstupujem odhodlaně s myšlenkou sebrat a připsat na konto dva velice důležité body. I Pechys přidal neco navíc a díky tomu zabojoval před bránou, nic nevypustil a díky faulu na něj se kopala jasná pencle. K míčí se nikdo neměl a tak si to vzal na starost nejlepší střelec Vachy(klepaly se mu kolena) :))))   a ranou do horní časti branky zavěšuje dalšího banána.
 Hra byla velmi vyrovnáná s obou strana ale my měly více štěstí. Po velmi pěkném naběhnutí Majkla po pravé straně dostává nádhernou náhrávku od Mattyho za obranu a vtváří vtvář zasahuje slonům další smrtelnou ránu a dodává klid a náskok. Soupeř pak dvěma goly nasměroval konec utkání do dramatické zápletky, ze které nás vytahl obránce Koudy, když si parádně nabehl na vhazování na soupeřovi půlce a placirkou pojistil vítěství na 5:3. Tímto vítěstvím jsme si na 95% zajistily záchranu ve 4.lize a nadále můžem bojovat a poprat se o postup do 3.ligy  Tento týden máme volno, takže ten kdo je marod ať se vykuríruje a příští pátek v plné síle a párádě  hurááá na ně Děti moje.

Hodnocení vosiček  1 Tragedie     10 petelice

Pavouček 8  Deny 6,5  Lopy 7  Bábel 6,5  Koudy 8  James 6,5  Majkl  8,5  Matty 5  Myšák  6,5  Pechys 6   Vachy  7

8.Kolo

Bdš,B"  vs  Démoni   (1:1)  3:1
Hráno: 4.11.2011  Hř. Tempo

Soupeř byl tentokrát velice kvalitní a předváděl dobrý konbinační fotbal. Na druhé straně tedy na naší se ukázala velká vůle po vítězství, chuť bojovat a otočit nepřízniví vývoj zápasu. To se ukázalo jako hlavní faktor, že chceme hrát, chceme bojovat a výhrávat a to se daří.
 Démoni nás zaskočily hned v uvodu zápasu, kdy se dostaly snadno k vedení 0:1. Naší bojovností jsme do poločasu vyrovnaly, kdy po rohu Myšáka který přehodil všechny na zádní tyč kde si o balon říkal Majkl, parádně se levačkou opřel z voleje do balonu a o tyč do šibenice nedává golmanovy šanci 1:1 nádhera pro očí diváka. Po změně stran jsme měly spoustu golovejch šancí ale nevyužity. James, Matty měly goly na svých nahách ale golman je vychytal. Majkl byl opět hodně aktivní a po jeho rohu si do vápna naběhl Myšan a prvním golem v sezoně dostává vosičky do vedení, Gol dal ramenem gratulujem  :))) když to jinak nejde tak takhle to jde taky. Pavouček opět nesklamal a ukázal par kouzel,podržel tým jen ty rukavice by to chtělo nové :))))  Klucííí hrály jsme fajne a na závěr se trefil i náš nejlepší střelec Vachy, po parádní nahrávce od Jamese uklidil balon patičkou, golman netušil co se to děje a my definitivně pojistily vítězstvi na naši stranu. Všem patří velké díky a hurááá na Ještěrky.

Hodnocení vosiček: 1  :(       10  :))))))

Pavouček 8  Deny 7  Bábel 7  Koudy 7,5  Lopy 7  Myšan 7  Matty 5  Majkl 8,5  Myšák 7  James 7,5  Pechys 6  Vachy 8

9.kolo
Guatemalské ještěrky vs. BDŠ"B"  (1:1) 1:1
Hráno:11.11.2011 Hř. pražačka
koment:od Vachyho

Za chladného počasí jsme se sešli v celkem dobrém počtu. Soupeř nás však hned v úvodu a vlastně i v celém zápase zaskočil taktikou nakopávaných míčů na jejich útočníka, který využíval nejen své kilogramy, ale i ruce, což se v hanspaulce nepíská. Hned na úvod jsme tedy dostali gól, když křížnou střelou po zemi z úhlu překonal Pavouka jejich záložník 0:1. Naše odpověď na gól přišla záhy. Bábel lehce fauloval jejich hráče na našem vápně (rozhodčí nepískal), míč se dostal k Myšákovi, který se nenechal zastavit dotírajícím hráčem (tahal ho za dres, za koule, ani skluzem ho nezastavil) a v následné situaci 3 na 1 krásně vykouzlil přihrávku na Mattyho, který se z vápna nemýlil a uklidil míč k pravé tyči 1:1. Potom jsme se plně přizpůsobili soupeřově hře, kdy jsme pouze nakopávali míče od brány, ale bohužel pro nás většinou blbě (buď moc krátký, nebo do strany) nebo jsme souboj ve předu neustáli. Což se stávalo celý zápas, dá se říct, že nás soupeř přehrál hlavně v těchto soubojích - jak v obraně, tak v útoku. Samozřejmě nějaké šance a standardky ještě byly, ale ani my a ani soupeř jsme je nedokázali využít a zápas dospěl ke spravedlivé remíze. Poučením by mělo být, že se nemáme přizpůsobovat hře soupeře, záloha s obranou si musí nabíhat na přihrávky do nohy a Pavouk musí měnit rytmus hry (občas nakopnout, občas rozehrát). Perličkami zápasu byly: Vachyho šance, kdy měl skákající balon před brankářem, ale místo toho, aby ho uklidil do brány, tak ho zakopl za plot a šel na 15 minut na procházku; Myšákova dělovka šajtlí - myslím, že je na videu a nakonec Lopyho vybouchnutí, kdy nejdřív držel soupeře a dostával se k míči, ale nakonec dostal takové rameno, že skončil 3 metry za čárou - následně počastoval jejich útočníka skoro stejně jako naši fotbalisté Radka Druláka a dostal žlutý kartónek - za pokutu předem děkujeme.

Hodnocení hráčů:

všichni za 5
10.kolo

Bdš,B"  vs Homogen FC  B     (1:0) 4:3

Hráno:18.11.2011  Hř. Tempo

Před námi byl zápas sezony, buď a nebo. Bojovaly jsme o historický postup do 3. ligy a taky to tak vypadalo. Rychlý fotbal nahoru a dolů, bojovnost s obou stran. Nedarovaly jsme si ani metr na hřišti, šance na obou stranách a velice dobrý golmani který držely své mužstva hlavně pavouček v první půly, v té druhé by se nejradši propad do země, za laciné goly které ale mužstvo napravilo a Pavoučka podrželo. Jediní gool v první puly obstaral Lopy prvním golem v sezoně, trochu štastně ale to k tomu patří. Golu předcházela velice dobrá akce,rychlá rozehrávka, přečíslení 2 na 1 kdy James přituknul Mattymu hned zprvní a Matty se řitil sám na bránu ale balon se mu zamotal pod nohy, a vleže dokázal ješte nahrát Lopymu který jako pitbull vletěl do vápna a nekompromisně napálil míč na bránu 1:0 konec poločasu
Po změně stran se začly dít věci, Homogen hned po přestávce vyrovnal ale my dokázaly najít odpověd a opět zvišily svuj naskok díky spolupráci Vachyho s Majklem, když Vachy předložil balon před bránu Majklovy  který se nemílil 2:1 Potom přišla slábá chvilka Pavoučka který pustil balon s autu a daroval laciné vyrovnání 2:2  Třetí gool padnul po nahrávce Mattyho který nehamoujnil a viděl před bránou Lopyho ten zavěšuje podruhé v zápase 3:2 Pak přišla chvilka utlumu a nepozornosti a opět snadné vyrovnání 10 min před koncem. záloha nepohlídala hráče který prošel středem hřiště a střelou po zemi k pravé tyči vyrovnal na 3:3.  Ale ale vosičky mají Vachyho a nakloněnou poslední minutu v zápase která nám tak přeje a po rychlém rozehrání od rohového praporku se Vachy natlačuje před bránu a uklízí balon do sítě minutu před koncem. Jak se pak ukázalo vzhledem k zápasu našeho pronasledovatele Ješterky které prohrály z Démony 3:2 a tím jsme si kolo před koncem zajistily historický postup do 3. ligy   Hurááááááá  už jsme tam přepište dějiny,,,,  vítej zlatý postupe  :))))))))))    Všem patří velké díky za docházku na zápasy a bojovnost, chuť hrát.   Díky klucí.........

Hodnocení   1  :(          10 :)

Pavouček 4    Koudy 7,5  Lopy  8  Bábel   7,5  Matty  5,5  James 5,5  Myšák  5,5    Majkl  7   Vachy 7

11.kolo
President FC   1:3  Bdš,B"    (1:0)  1:3
Hráno: 2.12.2011   Př. Kopanina

Vyrážíme na poslední zápas vele ůspěšné sezony, ale musíme dojet na nejvzálenější místo kde se hraje hanspaulka a to je Přední Kopanina prdel světa. Nechuť z vélké dálky vysřídalo příjemné překvapení s nádherného hřiště. Museli jsme povolat golmana Andrése s cečka na výpomoc a tímto mu poděkovat za odchytané zápasy a parádní výkony. Poslední zápas jsme si chtěly užít ale první půle byla přesně naopak, a navíc jsme inkasovaly a poločas zaslouženě prohrály. O půly jsme se hecly,řekli si co a jak a vletěly jsme na ně. Sladkou  odměnou byl první gool Bábela který napálil odraženej balon takovou pumelenicí že ten gol viděl snad jenom on, ale stál za to prává šibenice to jistila a gratulujem Bábelovi k první brance za Borusii, samozřejmě že by jsme to měly zapít....  (Kapřík)  
Druhý poločas jsme šlapaly párádně, šance byly na obouch stranách, goly jsme dávaly už jenom my. Parádně zahraný Myšanův roh, ještě lepší naběhnutí Jamese do vápna a vedeme 2:1
Třetí zásach slavil nejlepší střelec Vachy, který uklidil balon  k pravé tyči i tím si zajistil korunku krále střelců už podruhé za sebou. Velká gratulace a ještě hodně golů. Tímto vítězstvím se loučíme ze 4.ligou a na jaře přivítáme soupeře zvučnejších jmen. No bude to zajímavé už se nemužem dočkat.  Všem kteří se podílely na tomto uspěchu velká gratulace. Ted nás čeká dlouhá přestávka, kterou vyplníme různými zápasy a turnaji. Ten nejblišší je Kapřík na Mikulovce  zdar a sílu.

Hodnocení vosiček:  1 tragedie  10 super

Andrés  8   Lopy 7   Bábel  8  Deny  8  Matty 6   James 7
Myšák 7  Myšann 7,5  Vachy 8